![Vichyssoise Vichyssoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A56EF05F-3434-490B-80F3-5B2B497211FD/Derivates/0C2A9503-CED2-4876-86C2-A62A2C942B51.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 250 g de patata en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
200
g de nata
of 200 g de leche evaporada -
cebollino fresco
of perejil fresco picado (para decorar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1035 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 2.65 g
- Koolhydraten
- 9.41 g
- Vetten
- 22.17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de melón
1 godz.
Gazpacho
10min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Alioli
10min
Crema de calabaza con queso de cabra
30 min
Crema de champiñones
20 Min
Arroz a la cubana
1 godz.
Puré de patata
50 мин.
Bechamel
15min
Vichyssoise
40 мин.
Crema de puerro con parmesano
45 min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1ч. 30 мин.