Apparaten en accessoires
Pot-set plain yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
8 portions
Ingrediënten
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
45.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
400.3 kJ /
95.6 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Stewed apples
25min
Lemon curd
20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Custard
10min
Peanut brittle
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Citrus marmalade
2h 20min
Homemade Custard
15min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min