Apparaten en accessoires
Pot-set plain yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
8 portions
Ingrediënten
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
45.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
400.3 kJ /
95.6 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Natural (plain) yoghurt
11u. 10min
Lemon curd
20min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Custard
10min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18u. 30min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Homemade Custard
15min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13u. 5min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Hollandaise
15min