Apparaten en accessoires
Pot-set plain yoghurt
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
8 portions
Ingrediënten
-
natural yoghurt120 g
-
full cream milk800 g
-
white sugar (optional - see Tips)40 g
-
water250 g
-
lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (vitamin C - see Tips)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
45.9 mg
Eiwitten
4 g
Calorieën
400.3 kJ /
95.6 kcal
Vetten
4.1 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
10.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Vegetable stock paste
30min
Natural (plain) yoghurt
11u. 10min
Chicken stock paste
45min
Cooked mayonnaise
5min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11u.
Creamy vanilla yoghurt
13u.
Peanut brittle
1u. 30min
Honeycomb
1u. 30min
Natural yoghurt (Varoma method)
13u.
Yoghurt with red berry coulis
13u. 20min
Homemade Custard
15min