Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 1000 g borrego limpo cortado em pedaços pequenos
- 200 g toucinho fumado cortado em pedaços
- 600 g vinho tinto
- 100 g azeite
- 4 cravinhos
- 1 folha de louro
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de piripíri em pó
- 1000 g batata cortada em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 684 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Bacalhau à Zé do Pipo
1 godz.
Feijoada
1h 10min
Cozido à portuguesa
1 godz. 35 min
Moelas
7 godz.
Borrego mediterrânico
10h
Feijoada à transmontana
45 min
Borrego guisado com batatinha nova
55 min
Feijoada de Borrego
1h 10min
Cabrito assado
16h
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Carne de porco à alentejana
2h 30 min
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min