Apparaten en accessoires
Folar transmontano
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 50min
10 doses
Ingrediënten
-
água100 g
-
azeite50 g
-
banha mais q.b. p/ untar120 g
-
sal1 c. chá de
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco30 g
-
ovos5
-
farinha mais q.b. p/ polvilhar550 g
-
bacon200 g
-
presunto100 g
-
chouriço de carne170 g
-
salpicão100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Eiwitten
18 g
Calorieën
0 kJ /
618 kcal
Vetten
42 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Bola de azeite
2h 35min
Marmelada
50min
Sonhos
1h 10min
Bolo-rei
3h 15min
Bola rápida de carne
55min
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Folar de frango e enchidos
4h 20min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h
Bola de bacalhau de Lamego
1h 20min
Folar de carnes
2h 20min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Bola de carne
1h 20min