Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g água
- 250 g bacalhau demolhado s/ pele e s/ espinhas, cortado em pedaços
- 3 dentes de alho
- 2 cravinhos
- 1 pé de tomilho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 1 piripíri pequeno s/ sementes
- 10 pés de salsa, só as folhas
- 2 ovos
- 150 g farinha
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- ½ c. chá de sal
- Óleo q.b. p/ fritar
- Maionese q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 0 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bola de carne
1hod. 20min
Bola rápida de carne
55 Min
Aletria de cortar à faca
35min
Rabanadas
55 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1hod. 20min
Bola de atum, pimentos e azeitonas
2 Std. 50 Min
Rissóis de polvo
1hod. 30min
Arroz de cabidela
50min
Folar de Valpaços
4 Std. 20 Min
Folar de Trás-os-Montes
2hod. 30min
Pataniscas de bacalhau
50min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 Std.