Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 426 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 21.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa lêveda - Pão caseiro
1h 5min
Pão rústico
2 godz.
Pão de mafra com massa-mãe
21 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Baguetes
15 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14u. 30min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Almofadas de batata
14sa 40 dk
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.