Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 426 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 21.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguetes
15 Std.
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão rústico
2h
Pão de mistura de centeio sem levedura
Geen beoordelingen
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão de água com massa-mãe
21h