Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 426 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 21.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão de água com massa-mãe
21h
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe
360h
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão Venezia
17h 10min
Pão de especiarias
Geen beoordelingen
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Baguetes
15 godz.
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Pão de mistura simples
3 Std. 40 Min