Apparaten en accessoires
Salsa Verde
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 Portionen
Ingrediënten
-
grüne Tomaten in Stücken250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Koriander abgezupft1 Bund
-
Salz1 TL
-
Zitronensaft (optioneel)1 Spritzer
-
Avocado in Stücken100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
209 kJ /
50 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Artischocken-Tomaten-Dip
2 Std. 10 Min
Geröstete Safranmandeln
1 Std. 30 Min
Beeren-Minz-Sorbet
10 Min
Caipirinha
5 Min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1 Std.
Zwiebel Relish
5 Min
Mango-Sorbet
12 Std. 30 Min
Mojo für Meeresfrüchte
10 Min
Frozen Cranberry Margarita
5 Min
Strawberry Margarita frozen
5 Min
Salsa Verde
10 Min
Salsa (scharf)
15 Min