Apparaten en accessoires
Salsa Verde
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 Portionen
Ingrediënten
-
grüne Tomaten in Stücken250 g
-
Knoblauchzehe1
-
Jalapeño Chili, frisch nach Wunsch entkernt1
-
Koriander abgezupft1 Bund
-
Salz1 TL
-
Zitronensaft (optioneel)1 Spritzer
-
Avocado in Stücken100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
1 g
Calorieën
209 kJ /
50 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Limetten-Daiquiri-Eistorte
6u. 30min
Barbecue BBQ Sauce
1u. 50min
Rote Zwiebel Marmelade mit Vanille und Hot Coffee Spice
45min
Pastasotto mit Pesto und Lammkotelettes
40min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2u.
Thunfischrolle mit Miso-Marinade
30min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1u.
Hot ginger spread
25min
Safran-Aioli
40min
Mandelhummus
15min
Mango-Avocado-Salsa
15min
Auberginen-Dip
50min