Apparaten en accessoires
Mango-Avocado-Salsa
Voorbereiding. 15min
Totaal 15min
12 Portionen
Ingrediënten
-
Knoblauchzehe1
-
frische Chilischote längs halbiert, entkernt½
-
Zwiebel½
-
gelbe Paprika (ca. 180 g), in Stücken1
-
Mango, reif (ca. 250 g), in Stücken1
-
Avocado (ca. 150 g), in Stücken1
-
Wasser20 g
-
Zitronensaft nach Geschmack20 - 25 g
-
Öl20 g
-
Honig10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portionen
Eiwitten
1 g
Calorieën
268 kJ /
64 kcal
Vetten
5 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 8/2017
42 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Guacamole
5min
Asiatischer Gurkensalat mit geräucherter Entenbrust
10min
Möhren-Hummus
50min
Basilikum-Parmesan-Creme
5min
Orientalische Grillbutter
8u. 15min
Orientalische Mayonnaise
10min
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Persisches Pesto
5min
Limetten-Chili-Butter
10min
Cranberry-Dressing
5min
Dip Dip Hurra
10min
Salsa (scharf)
15min