Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oliwy z oliwek
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w piórka
- 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
- 200 g brązowego cukru
- 1 łyżeczka soli
- 200 g czerwonego octu winnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 511.7 kJ / 122.3 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 241.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 godz. 40 min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1h 30 min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 godz. 5 min
Chutney z mango
40 min
Chutney śliwkowy
1h
Chutney BBQ z whisky
1h 35 min
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Dymny sos whisky
20 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 godz. 40 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Tapenada
5 Min