Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g oliwy z oliwek
- 500 g czerwonej cebuli, pokrojonej w piórka
- 10 g czerwonej papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w paski
- 200 g brązowego cukru
- 1 łyżeczka soli
- 200 g czerwonego octu winnego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 511.7 kJ / 122.3 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 24.4 g
- Vetten
- 2.5 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 241.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tapenada
5min
Chutney śliwkowy
1 godz.
Chutney BBQ z whisky
1 godz. 35 min
Kremowe aïoli na żółtkach
10min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1 Std. 30 Min
Masło z gorgonzolą i pieczonym czosnkiem
1h 10min
Pasta truflowa (pate pieczarkowe z truflą)
20 min
Chutney z mango
40 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 Std.
Konfitura z czerwonej cebuli
40 min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min