Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 3 uova (60 g circa)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale (1 cucchiaino)
- 220 g di farina + q.b.
- 100 g di semola di grano duro
- 20 g di acqua (optioneel)
Ripieno
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 120 g di acqua
- 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di pangrattato
Terminare la preparazione
- 1000 g di acqua
- 60 g di burro
- 2 cucchiai di semi di papavero e/o sesamo, girasole
- 2 cucchiai di fiori edibili, a piacere
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 3473 kJ / 830 kcal
- Eiwitten
- 33.6 g
- Koolhydraten
- 99.4 g
- Vetten
- 35.8 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1h 30 min
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Erbazzone (vegan)
2h 20 min
Salatini vegetariani
50 min
"Caviale" di melanzane e lenticchie (vegan)
25 Min
Insalata di verdura e frutta a crudo
10 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Millefoglie di crêpes di grano saraceno
40 min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Canapè frittatine di verdura
35min
Tortino raw alla barbabietola
1h 25 min
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30 min