Apparaten en accessoires
Kichererbsen-Schokokuchen (zuckerfrei)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
12 Stücke
Ingrediënten
-
190 g XylitErythrit190 g
-
Eier5
-
Kichererbsen (Abtropfgew. 265 g), abgetropft1 Dose
-
Salz2 Prisen
-
neutrales Öl80 g
-
Kakao6 EL
-
Backpulver1 TL
-
Natron½ TL
-
Zimt¾ TL
-
Kardamom¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
590 kJ /
141 kcal
Vetten
11 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
So sweet!
11 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Bananen-Cookies
25min
Falscher Milchreis
1u.
Blumenkohl-Brownies mit Walnüssen
3u. 20min
Low Carb Kokosmakronen
1u. 15min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3u. 30min
Protein-Cookies
30min
Heidelbeer-Schnitten
35min
Erythrit-Schoko-Aufstrich
5min
Himbeer-Käsekuchen mit Proteinpulver
3u. 30min
Mohnkuchen
1u. 30min
Dattel-Bohnen-Brownies
2u.
Rote-Bete-Brownies
1u.