Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata russa
1h
Antipasto piemontese
25 Min
Brandacujun
45 min
Zabaione
15 min
Meringhe
2 Std.
Fonduta
8h 20min
Bagna cauda
35min
Bicchierini prosciutto e piselli
35min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40 min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Bicchierini ai tre peperoni
55 min