Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Zabaione
15 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Uova di quaglia e asparagi in salsa di senape
40 dk
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 Min
Crema di fragole con crostacei al profumo di menta ed erba cipollina
1sa
Filetto di rombo allo champagne con gratin dauphinois
1 Std. 50 Min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 godz. 40 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min