Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ½ g di gelatina in fogli (1,9 g l'uno)
- 400 g di acqua + q.b.
- 10 uova di quaglia
- ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 2 cucchiai di erbe aromatiche fresche miste (cerfoglio, basilico, erba cipollina ecc.), a pezzettini
- 20 pezzettini di peperone rosso
- scorza di limone (senza la parte bianca) q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 274 kJ / 65 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 3.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa olandese
30 Min
Zabaione
15 Min
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
45 dk
Brandada di baccalà alla portoghese
1 godz. 30 min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 Min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 Std. 10 Min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Merluzzo in salsa aioli
1sa
Pere al vino rosso
3h 20min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1sa
Bignè con pere e caramello al burro salato
5j 30 menit