Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kuru bakla, 1 gece önceden 800 g suda ıslatılmış, süzdürülmüş
- 300 g su
- 1 tk tuz
- 1 tk şeker
- 40 g zeytinyağı
- 2 - 3 sap dereotu yaprağı, süslemek için
- 1 adet kırmızı soğan, ince dilimlenmiş, süslemek için
- zeytinyağı, üzerine gezdirmek için extra zeytinyağı
- 1 adet limon, servis etmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 godz. 5 min
Enginarlı ve Fasulyeli Dip
10 Min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Pancar Carpaccio
20 phút
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 Std. 25 Min
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Muhammara
10 Min
Humus
1h
Çerkez Tavuğu
1h
Mutabbal
10 Min