Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 200 g kuru bakla, 1 gece önceden 800 g suda ıslatılmış, süzdürülmüş
- 300 g su
- 1 tk tuz
- 1 tk şeker
- 40 g zeytinyağı
- 2 - 3 sap dereotu yaprağı, süslemek için
- 1 adet kırmızı soğan, ince dilimlenmiş, süslemek için
- zeytinyağı, üzerine gezdirmek için extra zeytinyağı
- 1 adet limon, servis etmek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 742 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Pastırmalı Humus
15 min
Pesto Sosu
15 min
Muhammara
10min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 Std. 10 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 Std. 15 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 min
Humus
1h
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2 godz. 55 min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min
Ketojenik Krakerler
1h
Çerkez Tavuğu
1h