Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dentes de alho
- 250 g vinho do Porto
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 pitada de pimenta
- 6 codornizes, partidas ao meio
- 400 g batatinha nova
- 400 g ervilhas
- 200 g cenoura baby
- 100 g cebola
- 100 g bacon em cubos
- 40 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 c. chá de manjerona
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 50 g vinagre balsâmico
- 12 fatias de pão frito
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2939.4 kJ / 702.5 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 28.7 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 9.1 g
- Natrium
- 1474.6 mg
Alternatieve recepten
Carapaus de escabeche
13 Std. 20 Min
Trufas de avelã
Geen beoordelingen
Tarte de nectarina, mascarpone e lemon curd - TM5
Geen beoordelingen
Empada de cabrito da Sara Lajas
13 Std. 20 Min
Menu: Salada de batata, feijão-verde e ervilhas com bacalhau e Clafoutis de frutos vermelhos
45min
Brisas do Lis
1h 15min
Quadrados de melancia
7h
Sopa do vidreiro
45min
Empadão de lulas
1 Std. 25 Min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3 godz. 5 min
Caspiadas
Geen beoordelingen
Farinheira com crosta de pão alentejano e oregãos
35min