Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chutney
- 400 g cebola roxa cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 50 g caramelo líquido (ver dica)
- 1000 g uvas vermelhas s/ grainha, cortadas ao meio
- 30 g vinagre balsâmico
- 1 estrela de anis
- 3 vagens de cardamomo, só as sementes
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. sopa de vinho do Porto
Trouxas
- 500 g massa filo
- 2 c. sopa de manteiga derretida p/ pincelar
- 2 alheiras de caça, só o recheio
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 966.9 kJ / 231.1 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 508.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de vinho tinto e cogumelos
35 Min
Risoto de cogumelos Porcini
35 Min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 Min
Sopa vegetariana de noodles Soba
9h
Carpaccio de ananás com sorvete de morango -TM5
20 Min
Shakshuka com pimento amarelo e abacate
25 Min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25 Min
Sopa fria de pepino
4 Std.
Tarteletes de chocolate e gengibre da Cristina Sobrinho
1 Std.
Sopa fria de abacate e coco
10min
Risoto de cogumelos
1h 10 min
Caril de camarão com manga
35 Min