Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chutney
- 400 g cebola roxa cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 50 g caramelo líquido (ver dica)
- 1000 g uvas vermelhas s/ grainha, cortadas ao meio
- 30 g vinagre balsâmico
- 1 estrela de anis
- 3 vagens de cardamomo, só as sementes
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 c. sopa de vinho do Porto
Trouxas
- 500 g massa filo
- 2 c. sopa de manteiga derretida p/ pincelar
- 2 alheiras de caça, só o recheio
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 966.9 kJ / 231.1 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 508.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa rica de legumes
1u.
Sanduíches Keto com queijo-creme, presunto e tomate
Geen beoordelingen
Bolinhos de batata-doce com iogurte grego, salmão fumado e cebolinho - TM6
Geen beoordelingen
Sopa de camarão com noodles
30min
Vichyssoise com massa
Geen beoordelingen
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Geen beoordelingen
Esparguete de batata-doce com caril e espinafres
2sa 25 dk
Miniaturas de laranja e suspiro
1h 30min
Iogurte gelado com frutos vermelhos
18 godz.
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3 godz. 10 min
Sopa de brócolos e queijo
40min
Bolo de frutos secos do Algarve
1 godz. 10 min