![Filete a la pimienta Filete a la pimienta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/617619d4-8e9f-4d7f-a9b8-4e73c4afdec4/Derivates/78803bf5-20df-4d7d-bba5-2696892d7043.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
New York con salsa bernesa
45 godz.
Dip de alcachofa y portobello
30 Min
Filete de res con dos salsas
40 Min
Pollo teriyaki
30 Min
Ensalada César
15 Min
Filete de res en salsa de chile morita
40 Min
Ensalada César
10 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Fetuccine Alfredo
35 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min