Apparaten en accessoires
Choux y eclairs
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
24 piezas
Ingrediënten
-
80 g de agua
-
80 g de leche
-
70 g de mantequilla sin sal
-
1 pizca de sal fina
-
90 g de harina de trigo
-
110 g de huevos (aprox. 2 piezas), ligeramente batidos
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pieza
Eiwitten
1 g
Calorieën
189 kJ /
45 kcal
Vetten
3 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
REPOSTERÍA
64 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Bachour: Tarta con pudín de chocolate TM6
2u. 30min
La Pavlova despeinada
4u.
Crema pastelera
10min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Pasta choux
2u.
Glaseado blanco
2u.
Helado de caramelo y sal TM6
14u.
Mazapán de almendras
10min
Crema pastelera
10min
Profiteroles
2u. 15min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Pastel de chocolate con avellanas
2u. 40min