Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (optioneel)
- merenguitos, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 152.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta hojaldre sin empaste
1u.
Betún de chocolate
10min
Panqué de vainilla
2h 40min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Pastel de tres leches
3h
Betún de queso crema
5min
Panqué de limón con crema de zarzamoras
1 godz. 45 min
Betún de ganache de chocolate
12h
Linzer de almendras y mermelada
1h 30min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Pastel de limón y merengue
2 godz. 10 min
Betún de vainilla
5min