Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastel
- aceite de girasol, para engrasar
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cdita de extracto de vainilla natural
- 120 g de harina de trigo
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 pizca de sal
Glaseado
- 250 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 500 g de azúcar glass
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 2 cditas de extracto de vainilla natural
- ¼ cdita de sal
- colorante vegetal rojo, gel o líquido (ver tip)
cobertura
- 1 granada, desgranada
- 3 - 4 malvaviscos, blancos, para decorar (optioneel)
- merenguitos, para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2450.2 kJ / 585.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 92.2 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 152.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan francés lagunero TM6 (Torreón)
2 Std.
Pastel de abejas con glaseado
1h 25min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Pastel floral
2 Std.
Betún de vainilla
5 dk
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Pastel de zanahoria
1h 30min
Festejo de zanahoria
2h 55 min
Betún de chocolate
10 dk
Betún de mantequilla básico
10 dk
Pastel Texano
1h 30min
Pastel party-pops
2hod. 10min