Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca, desmenuzada
of 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (12 g) - 350 g de harina
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal fina
- 170 g de mantequilla
- 1 yema de huevo, para barnizar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja
2 Std. 30 Min
Pan brioche
14 Std.
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2 Std.
Pan de muerto
3 Std.
Pan de leche
2h 20min
Trenzas
1h 20min
Rosca de Reyes
3 Std.
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Alfajores Argentinos
1 godz. 10 min
Pan de queso
2 Std. 30 Min
Bolillos caseros
1 Std. 40 Min