Apparaten en accessoires
Fondant
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 receta completa
Ingrediënten
-
15 g de grenetina en polvo
-
60 g de agua
-
25 g de glicerina
-
15 g de mantequilla
-
25 g de glucosa ligera
-
500 g de azúcar glass
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 receta completa
Natrium
26 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
9244 kJ /
2201 kcal
Vetten
12 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
8 g
Koolhydraten
530 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DULCES BESOS CON THERMOMIX®
63 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Pastel de caramelo y café TM6
1u. 50min
Pasta hojaldre sin empaste
1u.
Explosión de vainilla TM6
1u. 30min
Helado de vainilla
12u.
Helado de caramelo y sal TM6
14u.
Sandwich helado de vainilla
14u.
Fondant de malvavisco
2u. 15min
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4u. 15min
Donas
2u.
Macarrones con merengue suizo
1u. 10min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20min
Churros de la esquina
40min