Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
豌豆泥
- 1500 克 水
- 50 克 盐
- 500 克 冷冻豌豆 ,提前解冻
- 100 克 黄油 ,室温,切块
- 50 克 奶油
清蒸鱼及配菜
- 500 克 水
- 480 克 红鲷鱼鱼排
- 1 小撮 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 30 克 橄榄油
- 120 克 樱桃番茄 ,根据大小可一切二
装盘
- 盐 ,适量,根据个人口味添加
- 黑胡椒粉 ,适量,根据个人口味添加
- 意大利黑醋 ,适量,根据个人口味添加
- 橄榄油 ,适量,根据个人口味添加
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1663.2 kJ / 397.5 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 20.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Vezels
- 2 g