Apparaten en accessoires
Detox-Salat
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Mandeln, gehobelt2 EL
-
Brokkoli in Stücken200 g
-
Rotkohl in Stücken150 g
-
rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken1
-
Joghurt, 0,1% Fett50 g
-
natives Olivenöl10 g
-
Zitronensaft10 g
-
1 TL XylitErythrit1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Avocado in Würfeln (1 cm)1
-
Chiasamen½ EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1542 kJ /
368 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1u. 10min
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50min
Gemüsesalat mit Limetten-Marinade (vegan)
15min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Kichererbsensalat
15min
Gurken-Apfel-Salat
20min
Pesto-Gemüse-Salat
20min
Fitness-Salat
5min
Rotkohl-Mango-Salat mit Koriander und Erdnüssen
10min
Winterlicher Quinoasalat
40min