Apparaten en accessoires
Detox-Salat
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
2 Portionen
Ingrediënten
-
Mandeln, gehobelt2 EL
-
Brokkoli in Stücken200 g
-
Rotkohl in Stücken150 g
-
rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken1
-
Joghurt, 0,1% Fett50 g
-
natives Olivenöl10 g
-
Zitronensaft10 g
-
1 TL XylitErythrit1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Avocado in Würfeln (1 cm)1
-
Chiasamen½ EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1542 kJ /
368 kcal
Vetten
29 g
Vezels
12.8 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Warmer mediterraner Gemüsesalat
30min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40min
Winterlicher Quinoasalat
40min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40min
Papaya-Linsen-Salat
25min
Kichererbsensalat
15min
Linsensalat mit Camembert, Roter Bete und Weintrauben
1u. 10min
Lachs mit Mozzarella-Mango-Tomaten-Salat
25min
Pesto-Gemüse-Salat
20min
Bunter Quinoasalat
50min
Gurken-Apfel-Salat
20min