Kabocha Focaccia
TM6 TM5

Kabocha Focaccia

4.2 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
  • 7 ½ oz water
  • 15 oz bread flour
  • 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
  • ½ tsp sugar
  • 2 stalks fresh rosemary (leaves only)
    of 2 stalks fresh sage (leaves only)
  • 4 oz feta cheese, crumbled

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1883 kJ / 450 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
59 g
Vetten
19 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten