Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 7 oz kabocha squash, peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided
- 7 ½ oz water
- 15 oz bread flour
- 1 packet/envelope rapid rise yeast (2¼ tsp)
- ½ tsp sugar
-
2
stalks fresh rosemary (leaves only)
of 2 stalks fresh sage (leaves only) - 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1883 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia with Onions
1h 30 min
Sugar and Spice Nuts
1h 40 min
Goat Cheese Rolls
2 godz.
Baba Ghanoush
1h 30 min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Dill and Feta Flatbread
1h 20 min
Ham and Onion Biscuit
30 min
Mushroom Pâté
1h 30 min
Ancient Grain Bread
2 godz. 30 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1h 30 min
Beef Empanadas
1 Std. 10 Min