Apparaten en accessoires
Kabocha Focaccia
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1883 kJ /
450 kcal
Vetten
19 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
59 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Seasonal Squash
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Meyer Lemon Bars
40min
Apple and Kiwi Jam
40min
Chocolate Beet Cake
1u. 20min
Hummus (Ilan Hall)
9u. 5min
Tangzhong Milk Bread
2u. 35min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2u.
Pumpkin Ice Cream
10u. 5min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Yogurt Miso Potato Salad
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1u. 5min
Tamarind Paste
15min
Garlic Shrimp and Grits
1u. 10min