Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tártaro
- 40 g alcaparras
- 40 g cornichons
- 50 g chalota
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
- 250 g lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
- Flor de sal q.b.
- Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
- 125 g óleo de amendoim
- 2 gemas de ovo
- 40 g mostarda de Dijon
- 1 pitada de sal marinho
- Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
- Alcaparras q.b. p/ servir
- Flor de sal q.b. p/ servir
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2120.2 kJ / 506.7 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 457.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buddha bowl com frango -TM5
Geen beoordelingen
Vichyssoise
40min
Sopa fria de melão com presunto
10 Min
Creme de tomate com laranja e crocante de queijo
35min
Ceviche de salmão
5h
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 Std.
Vazia com chimichurri
2h
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35min
Ravioli abertos com abóbora e cogumelos
1 godz. 15 min
Ceviche de robalo com leche de tigre
2 Std. 15 Min
Bife da vazia com molho tipo "Brasserie de l’Entrecôte" e batata-doce
50min
Pãezinhos a vapor com barriga de porco no forno
7 godz.