Bife tártaro com emulsão de mostarda

Bife tártaro com emulsão de mostarda

4.1 11 beoordeling
Voorbereiding. 50min
Totaal 50min
4 doses

Ingrediënten

Tártaro
  • alcaparras
    40 g
  • cornichons
    40 g
  • chalota
    50 g
  • lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado (1 hora no congelador aprox.)
    250 g
  • lombo de novilho cortado em pedaços (3 cm aprox.), semi-congelado
    250 g
  • Flor de sal q.b.
  • Pimenta preta, moída no momento q.b.
Maionese de mostarda
  • óleo de amendoim
    125 g
  • gemas de ovo
    2
  • mostarda de Dijon
    40 g
  • sal marinho
    1 pitada de
  • Pimenta preta, moída no momento q.b. p/ servir
  • Alcaparras q.b. p/ servir
  • Flor de sal q.b. p/ servir

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 457.9 mg
Eiwitten 28 g
Calorieën 2120.2 kJ / 506.7 kcal
Vetten 43 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 10.4 g
Koolhydraten 3.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...