Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 15 feuilles de basilic frais
- 250 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 2 œufs
- 360 g de lait entier
- 40 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- beurre, pour le gaufrier
- 3 tomates, coupées en fines rondelles
- 2 boules de mozzarella de bufflonne (250 g env.), coupées en fines lamelles
- 30 g de roquette
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 935.5 kJ / 223.6 kcal
- Eiwitten
- 9.9 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 1.3 g
Alternatieve recepten
Galettes de maïs à la coriandre
50 min
Gaufres au jambon, mozzarella et pesto
50 min
Gaufres vertes aux épinards, saumon fumé et graines germées
35 min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20 min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3 Std. 15 Min
Blinis au potimarron et chèvre, guacamole et jambon de Parme
1h 10 min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10min
Menu light - Salade aux figues, raisins, feta et quinoa
30 min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Gaufres patate douce et épices
50 min
Gaufres façon club sandwich
40 min
Blinis de patate douce, yaourt à la coriandre
1h 15 min