Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 30 g cukru
-
300
g ciemnych winogron, świeżych, odmiany bezpestkowej (patrz wskazówka)
of 300 g ciemnych winogron, pozostałych po wykonaniu soku z winogron (patrz wskazówka) - ¾ łyżeczki cynamonu, mielonego
- ¼ łyżeczki kardamonu, mielonego (optioneel)
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2143.6 kJ / 512 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 131 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sok z ciemnych winogron
40 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30 min
Powidła wiśniowe
1 Std. 55 Min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Dżem z ciemnych winogron
1 Std. 50 Min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Marmolada porzeczkowo-jabłkowa
25 Min
Dżem z winogron
30 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1h 30 min
Dżem malinowy
40 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min