Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 克 蒜頭
- 10 克 蒜苗 ,切段(約2公分)
- 5 克 薑
- 1 茶匙 白芝麻油
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- ½ 茶匙 豆瓣醬
- 100 克 豬絞肉
- 1 茶匙 味噌
- 550 克 雞高湯
- 1 茶匙 醬油
- ¼ - ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 120 克 寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 1 茶匙 芝麻醬
- ½ 茶匙 辣油
- 80 克 菠菜 ,切段(約3公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 970 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3 g