Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 5 克 櫻花蝦
- 30 克 新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)
- 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切條(約0.5公分)
- 50 克 韭菜 ,切段(約3公分)
- 100 克 豬肉絲
- 1 大匙 醬油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 80 克 寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1010 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 3 g