Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 克 寬冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 220 克 石斑魚片
- 1 大匙 醬油
- 1 ½ 大匙 米酒
- 1 大匙 味醂
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 10 克 薑
- 500 克 水
- 5 克 蔥 ,切絲
- 5 克 新鮮紅辣椒 ,切絲
- 香油 ,少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1338 kJ / 313 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g