Apparaten en accessoires
清蒸鮮魚寬粉煲
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
寬冬粉 泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
石斑魚片220 克
-
醬油1 大匙
-
米酒1 ½ 大匙
-
味醂1 大匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
薑10 克
-
水500 克
-
蔥 切絲5 克
-
新鮮紅辣椒 切絲5 克
-
香油 少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
18 g
Calorieën
1338 kJ /
313 kcal
Vetten
11 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI美味廚房
11 recepten
Taiwan
Taiwan