Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et un 1 c. à soupe pour huiler
- 200 g d'eau chaude du robinet
- 60 g d'épinards frais
- 150 g de mozzarella "spécial cuisson" en dés
- du sel
- du poivre moulu
- du paprika
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1945 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Pain pide (pain turc)
2 Std.
Pide au bœuf et à la mozzarella
2h 50min
Buns au brie et à la truffe
2 godz. 55 min
Mont d'Or et brioche
2 Std. 45 Min
Batbout au fromage
30 Min
Gözleme aux épinards, à la mozzarella et à la menthe
2 Std. 15 Min
Crêpes berbères au miel
1 Std. 20 Min
Bun à burger
4 godz. 10 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Menu à petit prix - Gözleme, crêpes farcies aux herbes
1 Std. 50 Min
Boureks à la pomme de terre et viande hachée
1 Std. 30 Min
Pizza lahmacun à la turque
1 Std.