Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de agua
- 1 cebolla (aprox. 250 g)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 limas en cuartos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 311 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 Std.
Arroz kashmiri - India
30 Min
Pan naan con hummus (HESTAN CUE)
1h 40min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 Min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 Std.
Nuggets veganos con salsa de mostaza y "veganesa"
2h 40min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Naan indio
1h 40min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25min
Guiso especiado de tomates con huevos (Shakshuka) - Israel
50 Min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.