Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de garbanzos secos
- ½ cucharadita de cúrcuma molida
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 1 cucharadita de jengibre molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de agua
- 1 cebolla (aprox. 250 g)
- 300 - 400 g de aceite para freír
- 1 - 2 limas en cuartos
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 311 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1 godz.
Kofta de cordero en pan pita - Turquía
50min
Pita vegetariana israelí (sabich)
40min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10min
Vindaloo de cordero - India
1h 40min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Arroz kashmiri - India
30 min
Salsa de yogur masala (Raita masala) - India
5 min
Samosas de pollo - India
2h 20min
Naan indio
1h 40min