Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g de agua
- 450 g de betabel, pelado y cortado en cubos de 2 cm
- ½ cdita de sal fina
- 1 cda de azúcar
- 135 g de mantequilla sin sal
- 120 g de crema para batir (30-40% grasa)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1553 kJ / 369.8 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 17.2 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Verduras al vapor
45min
Puré de camote
40min
Puré de papas
50min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min