Compatibele versies
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bulbe de fenouil
- 10 g de galanga
- 10 g de gingembre frais, râpé
- 10 g de curcuma frais, râpé, et 2 pincées pour les épinards
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 3 filets d'huile d'olive
- 50 g d'épinards frais
- 3 olives kalamata dénoyautées
- poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 296 kJ / 71 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Navets vapeur (200-600 g)
30 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12u.
Truite vapeur à la chinoise
55 min
Assortiment de légumes vapeur
45min
Légumes croquants
1h
Gratin de courgettes et d'artichauts à la scamorza
1h
Crème de mâche, brocoli vapeur et sauce aux olives noires
45min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25p
Terrine épinard-brocoli
4h 45 min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50p
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25p
Vapeur de lotte et d'asperges à la bisque de langoustine
55 min