Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mąki pszennej tortowej
- 85 g wody, ciepłej
- 30 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 1 szczypta soli
- 500 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 200 g cukru
- 5 żółtek
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- mąka pszenna tortowa, do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1050.2 kJ / 250.8 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1h 15 min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1h 10 min
Ciastka „kwiatki” na patyku
2h 5min
Mus z buraka z orzechami włoskimi
1h 10 min
Ciasto pomarańczowe
45min
Słodki chlebek do odrywania (monkey bread)
1 Std. 45 Min
Słodki pudding z czerstwego pieczywa z rodzynkami (Pan Bolo)
1 Std. 25 Min
Banany w karmelu z przyprawami korzennymi
1h 50 min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1h
Cytrynowy sernik japoński
1 Std. 45 Min
Torcik Królowej Wiktorii
1h
Ciasto "trzy mleka" (Tres leches)
2h