Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mąki pszennej tortowej
- 85 g wody, ciepłej
- 30 g masła, miękkiego, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
- 1 szczypta soli
- 500 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
- 200 g cukru
- 5 żółtek
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- mąka pszenna tortowa, do oprószenia blatu
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1050.2 kJ / 250.8 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 11.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brownie z pistacjami
1 godz. 45 min
Odwracany pudding z gruszkami i orzechami (TM6)
2u. 15min
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1ωρ. 30 λεπτ.
Suflet serowy szybki
55 min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1ωρ. 10 λεπτ.
Cytrynowy sernik japoński
1 godz. 45 min
Mirelki sernikowe z kremem czekoladowym
2 Std. 20 Min
Ciasto gruszkowe z cantuccini
2 Std. 20 Min
Tarta budyniowa
1h 15min
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1h 15min
Ciasto z gruszkami i kruszonką
2 Std. 10 Min