Compatibele versies
Słodki pudding z czerstwego pieczywa z rodzynkami (Pan Bolo)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g bułek, lekko czerstwych, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 450 g mleka
- 100 g rodzynek
- 100 g cukru
- 30 g wiórków kokosowych
- 30 g masła
- 1 opakowanie cukru wanilinowego
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 łyżeczka cynamonu, mielonego
- 4 jajka
- 10 g rumu (optioneel)
- cukier, do posypania (optioneel)
- bita śmietana, do dekoracji
- owoce sezonowe, pokrojone na kawałki, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1393 kJ / 332 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 289 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Biszkopt cytrynowy
4h
Ciasto bananowe z Varomy z polewą toffi
2h
Tort z szampańskim kremem
2 Std. 50 Min
Wytrawne ciasto z cukinią i chorizo
1h 10min
Torcik Królowej Wiktorii
1h
Bułeczki z batatów
3h 20min
Ciasto twarogowe z agrestem
50min
Ciasteczka owsiane marchewkowo-pomarańczowe
45min
Clafoutis z krojonymi śliwkami (TM6)
1u. 15min
Hiszpański brunch
1u. 15min
Amerykański chlebek bananowy
1 Std. 50 Min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 Std. 5 Min