Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- 360 g mąki pszennej
-
2 ¼
łyżeczki suchych drożdży
of 25 g świeżych drożdży, pokruszonych - 230 g wody
- 10 g oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia miski
- 25 g cukru
- ½ łyżeczki soli
Nadzienie i smażenie
- 10 g ziaren sezamu, białego
- 40 g orzeszków ziemnych, niesolonych
- 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 60 g miodu, płynnego
- ½ łyżeczki cynamonu, mielonego
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- olej, do smażenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1280 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Placki gozleme ze szpinakiem
1h 15 min
Bułeczki z batatów
3h 20min
Tureckie börki z ziemniakami
1h 15 min
Pudding z czerstwego pieczywa z jabłkami i twarogiem
1 godz. 5 min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1h 45min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Makaron po alpejsku
45min
Focaccia ziemniaczana z szynką i serem
2 Std. 50 Min
Bułki z mlekiem skondensowanym
1h 15 min
Słodki chlebek do odrywania (monkey bread)
1h 45min
Podhalańskie moskole
1h
Pannukakku (fiński naleśnik z piekarnika)
1h 10min