Cheesecake au chocolat blanc

Cheesecake au chocolat blanc

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 16u.
12 portions

Ingrediënten

Biscuit au chocolat
  • 150 g de farine blanche
  • 40 g de sucre
  • 30 g de poudre de cacao
  • ¼ c. à café de sel
  • 90 g de beurre en cubes, et plus pour graisser
  • 1 œuf, de taille moyenne (53-63 g)
  • de la farine blanche pour saupoudrer
Base du cheesecake
  • 50 g de beurre en cubes, et plus pour graisser
Coulis de framboises
  • 125 g de framboises
  • 50 g de sucre
  • 1 c. à café d'eau (optioneel)
Garniture du cheesecake
  • 380 g de chocolat blanc en morceaux ou en callets
  • 90 g de crème double (env. 48% M.G.)
  • 500 g de fromage frais à tartiner
  • 150 g de sucre en poudre
  • 4 œufs, de taille moyenne (53-63 g)
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 2464 kJ / 589 kcal
Vetten 40 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 53 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...