Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base au chocolat
- 3 oeufs
- 150 g de sucre
- ¼ c. à café de sel
- 200 g de beurre en morceaux, et plus pour graisser le moule
- 150 g de chocolat noir 70%, en morceaux ou pastilles
- 50 g d'eau
- 100 g de sucre brun
- 80 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- 70 g de poudre de cacao (tout type)
Garniture au chocolat
- 100 g de chocolat noir 70%, en morceaux ou pastilles
- 20 g de poudre de cacao (tout type)
- 80 g de beurre, en morceaux
- 1 pincée de sel
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 350 g de lait concentré sucré
Ganache au chocolat
- 150 g de chocolat noir 70%, en morceaux ou pastilles
- 250 g de fraises
- 80 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 2 c. à café de sucre vanillé, fait maison
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2556 kJ / 610 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous royal
1 godz. 10 min
Biscuits Brownie
1 godz. 35 min
Cheesecake (sans cuisson)
5 Std. 30 Min
Affogato de bananes rôties
10 Std. 55 Min
Brownies
50min
Sablés à l’ananas
Keine Bewertungen
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1 godz.
Wraps poulet Tandoori
50min
Cornes de gazelle
1 godz.
Pâtisserie sucrée marocaine (Briouats)
35min
Gâteau au chocolat et au caramel
2 godz.
Daiquiri fraise glacé
10 min