Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade
- 2 c. à café de paprika
- 30 g d'huile d'olive
- 800 g de filet de bœuf, détaillé en dés (1 cm env.)
La sauce Stroganov
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika
- 500 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à café de farine de blé
- 2 c. à café de fond de veau déshydraté
- 200 g d'eau
- 1 c. à café de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1371.7 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 18.5 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Poulet sauce San Fernando
55min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Emincé de bœuf à la mexicaine
30 min
Sauté de veau au chorizo
1h
Poulet au vin rouge
55min
Veau à la crème et aux morilles
40 min
Stifado de bœuf
1h 30min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30 min
Bœuf à l'orange
1h 25min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 Std.
Irish stew
3h 30min
Veau Marengo
55min