Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Churros
40min
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 Std. 10 Min
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Torta ai frutti esotici
8 Std. 10 Min
Pavé brasiliano alle banane
1h 25min
Torta banane e cioccolato
4 Std. 20 Min
Cannoli al nocciolato
20min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Gnocchetti de gris
30 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Mattonelle con crema di ricotta
8 Std. 50 Min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h