Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia classica ad alta idratazione
5h
Crêpes
1 godz. 20 min
Cornetto gigante
6h
Cono graffa
1sa
Barbajada
20 Min
Purè di manioca
50 Min
Crêpes con confettura di lamponi
2h
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3h 30min
Croissant al cioccolato
3 godz. 35 min
Salsa chili agrodolce
Geen beoordelingen
Éclair alla crema di lamponi e pistacchi
12 Std.
La bevanda dei maghi (alla maniera de Harry Potter e il prigioniero di Azkaban)
10 Min