Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 14 g di lievito di birra disidratato
- 3 uova
- 1 arancia, la scorza grattugiata
- 500 - 530 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di burro morbido a tocchetti
Ripieno al cioccolato
- 130 g di cioccolato fondente a pezzi
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 60 g di zucchero di canna
- 120 g di burro morbido a tocchetti
Terminare la preparazione
- 100 g di noci pecan tritate grossolanamente
- 100 g di acqua
- 200 g di zucchero di canna
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 2467.8 kJ / 589.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 30.4 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 176.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cinnamon rolls
4h
Banana bread (TM6)
1 godz. 50 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Victoria sponge fragole e limone
4h 30min
Number Cake 50 anni Thermomix®
5h
Ma'amoul
2 Std.
Briouats alla marocchina con miele e semi di sesamo
2 Std.
Victoria sponge
1 Std. 30 Min
Cupcake con lamponi e cocco
2 Std. 20 Min
Pinsa romana alla carbonara
4h
Muffin ai mirtilli e lamponi con crema di yogurt
1h
Cruffin (TM6)
4h 30min