Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Porreestangen, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 800 g Geflügelfond
- ½ TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 400 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 250 g Sahne
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 40 g Mandeln, gehobelt
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2059 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon-Porree-Cremesuppe
30min
Frühlingszwiebel-Porree-Cremesuppe
40min
Selleriecremesuppe mit Chilibutter
30min
Kartoffel-Porree-Suppe
1h
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45min
Selleriecremesuppe mit Kräuterseitlingen
45min
Orientalische Blumenkohl-Cremesuppe
35min
Knollenselleriesuppe mit Räucherforelle
50min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe
40min
Cremesuppe von Knollensellerie mit Chili
40min
Champignon-Rahmsuppe
35min
Blumenkohlcremesuppe mit Brokkoli
45min