Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à ravioli
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 30 g d'huile d'olive
- 3 pincées de sel
- farine de blé, pour le plan de travail
La farce au bœuf et la sauce tomate
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 70 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 g d'huile d'olive
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts et 1 c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de tomates, coupées en morceaux
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 400 g de viande de bœuf hachée
- 150 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1589 kJ / 378.3 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 12.3 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Pâtes fraîches vertes
1h
Pâtes fraîches rouges
1h
Pâtes fraîches
1h
Hamburger au poulet
4u. 30min
Ravioles au poulet et au basilic
1h
Ravioli maison
2óra 15p
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2h 5min
Röstis de pomme de terre aux échalotes
55 Min
Pommes noisettes
1óra 50p
Gnocchis
45 Min
Bun à burger
4u. 10min
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min