Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baharatlı elma
- 4 elma, kırmızı veya sarı
- 2 tk vanilya şekeri, ev yapımı
- 4 yıldız anason
- 4 tutam toz zencefil
- 4 karanfil
- 4 tutam toz tarçın
Tayland usulü çorba
- 3 tutam tuz
- 3 tutam toz karabiber
- 150 g soğan, ikiye bölünmüş
- 20 - 30 g taze zencefil, ince dilimlenmiş
-
1
chili biberi, çekirdekleri çıkarılmış
of herhangi bir acı biber, çekirdekleri çıkarılmış, parçalara bölünmüş - 15 g zeytinyağı
- 1400 g su
- 40 g pirinç sirkesi
- 30 g balık sosu
- 2 karanfil
- 1 yıldız anason
- 3 tutam tuz, damak tadına göre
- 3 tutam toz karabiber, damak tadına göre
- 80 g Çin usulü yumurtalı erişte, kurutulmuş
- 2 tutam kurutulmuş wakame (deniz yosunu), (optioneel)
- 800 g ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş, baş ve kabukları kenara ayrılmış
-
100
g soya filizi
of 100 g fasulye filizi, taze - 15 kişniş yaprağı
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1242 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş köfteler
30 min
Sıcak Şarap
15 min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Geen beoordelingen
Bearnez Sos
15 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Geen beoordelingen
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50 min
Vegan Toz Parmesan
10 min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 godz. 20 min
Guacamole
15 min