Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 tiras de piel de naranja (sólo la parte naranja)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)
-
50
g de manteca de cerdo
of 50 g de mantequilla - 90 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 25 g de licor de anís
- 50 g de vino blanco
- 300 - 350 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 500 g de aceite para freír las orejas
- Voeding
- per 24 unidad
- Calorieën
- 14496 kJ / 3456 kcal
- Eiwitten
- 40.8 g
- Koolhydraten
- 362.4 g
- Vetten
- 206.4 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada de raxo
2h 30 min
Roscón gallego
1h 30min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Masa para empanada con levadura
1h 20 min
Empanada de maíz con berberechos
1h 15 min
Filloas
1h
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1u. 50min
Flores de carnaval
40 min
Larpeira
1h 55min
Empanada gallega de manzana
3h 45min
Rosquillas
30 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min