Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 280 g de harina
- 30 g de aceite
- 140 g de agua templada
- ¼ cucharadita de sal
- aceite (para engrasar)
Crema de gorgonzola
- 250 g de queso gorgonzola
- 200 g de crème fraîche
- 150 g de dados de beicon
- 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje y horneado
- harina (para espolvorear)
- 300 g de calabaza (con o sin piel) cortada en láminas de 1 cm
- 60 g de nueces peladas troceadas a mano
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8154 kJ / 1950 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 114.2 g
- Vetten
- 138 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45min
Bao buns con salmón y espárragos
1 Std.
Algas wakame en tempura - Japón
30min
Pan naan con coliflor especiada, crema de queso feta y tahini de matcha
1h 20min
Guacamole
10min
Hummus
5min
Pizza margarita
1h 45 min
Bagels caprese
2 Std.
Pita vegetariana israelí (sabich)
40min
Arancini con granada y fondue de queso de cabra
1 Std.
Pizza blanca con rúcula
1h 30min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min