Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 280 g de harina
- 30 g de aceite
- 140 g de agua templada
- ¼ cucharadita de sal
- aceite (para engrasar)
Crema de gorgonzola
- 250 g de queso gorgonzola
- 200 g de crème fraîche
- 150 g de dados de beicon
- 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje y horneado
- harina (para espolvorear)
- 300 g de calabaza (con o sin piel) cortada en láminas de 1 cm
- 60 g de nueces peladas troceadas a mano
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8154 kJ / 1950 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 114.2 g
- Vetten
- 138 g
- Vezels
- 10.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45 min
Hummus
5min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9 Std. 10 Min
Pizza de remolacha y kale
2h 30 min
Espaguetis de batata con pesto de hierbas
40 min
Empanadillas de hojaldre vegetarianas
1h
Bao buns de coco, cerdo y champiñones
45 min
Pan marroquí de cúrcuma relleno de ternera
2 godz. 40 min
Hummus de piquillos
5min
Tomates con burrata y vinagreta de pipas y chía
15min
Cookie gigante
40 min
Muffins de calabaza con feta y de espinacas con provolone
1h