Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g farinha de milho branca
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 200 g carne de vaca p/ cozer cortada em pedaços
- 75 g presunto cortado em pedaços
- 80 g chouriço cortado em pedaços
- 1 perna de frango s/ pele
- 200 g ossos de suã cortados em pedaços
- 100 g entremeada
- 500 g sangue de porco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de piripíri
- ½ c. chá de cominhos em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1782.9 kJ / 426.1 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 862.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rabanadas
55min
Arroz de cabidela
50min
Francesinha, cachorro e pica-pau
50min
Pataniscas de bacalhau
50min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30 min
Arroz de cabidela
1h 10min
Formigos
35 Min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1h 50 min
Bolinhos de bacalhau
1h
Aletria de laranja
40min
Aletria de cortar à faca
35 Min
Bola de carne
1h 20 min