Pizza aux épinards et fromage de brebis

Pizza aux épinards et fromage de brebis

4.4 13 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

Pâte
  • 350 g de farine
  • 200 g d'eau
  • ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 1 c. à café de sel
  • 25 g d'huile d'olive
  • 1 pincée de sucre
Garniture
  • 250 g de mozzarella en dés
  • 200 g de fromage de brebis (feta ou mizithra) en dés
  • 400 g de tomates pelées
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre noir, moulu
  • 2 brins de basilic frais uniquement les feuilles lavées et essorées
  • 1 c. à café d'origan séché
  • 1 oignon (env. 70 g), coupé en deux
  • 1 gousse gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 350 g de feuilles d'épinards, surgelées décongelées puis essorées

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29 g
Calorieën 2944 kJ / 598 kcal
Vetten 30 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...