Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 350 g de farine
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sel
- 25 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sucre
Garniture
- 250 g de mozzarella, en dés
- 200 g de fromage de brebis (feta ou mizithra), en dés
- 400 g de tomates pelées
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir, moulu
- 2 brins de basilic frais, uniquement les feuilles lavées et essorées
- 1 c. à café d'origan séché
- 1 oignon (env. 70 g), coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 350 g de feuilles d'épinards, surgelées, décongelées puis essorées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2944 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 30 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiramisu stracciatella
2h 30min
Cake imbibé au citron
1 Std. 30 Min
Houmus
10min
Salade de betteraves
10min
Quiche saumon, épinards, feta
1h
Pizza à la courge
1h
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1 Std. 15 Min
Cake aux baies
1 Std. 15 Min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min