Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon épluché
- 1 gousse d'ail épluchée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de ras el-hanout
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 6 brins de coriandre fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pulpe de tomate en boîte
- 400 g d'eau
- 600 g de veau (épaule ou quasi, en cubes de 5 cm)
- 200 g de graines de couscous
- 1 pincée de sel
-
400
g de pois chiches en conserve (265 g égouttés)
of 270 g de pois chiches blancs secs préparés maison (voir "Conseil(s)") - 12 pruneaux dénoyautés (optioneel)
- 700 g de courges d'hiver mélangées (potiron, butternut, potimarron...)
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2843 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau
1h 15 min
Navarin de veau au safran et légumes printaniers
1h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Couscous royal
1h 20 min
Couscous marocain
50 min
Curry d'agneau du Cachemire
3 Std. 35 Min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Couscous de veau
1h 25 min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1sa 35 dk
Curry d'agneau
1h