Tajine de veau aux courges

Tajine de veau aux courges

4.4 131 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon épluché
  • 1 gousse d'ail épluchée
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à café bombée de ras el-hanout
  • ½ c. à café de gingembre en poudre
  • 6 brins de coriandre fraîche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 400 g de pulpe de tomate en boîte
  • 400 g d'eau
  • 600 g de veau (épaule ou quasi, en cubes de 5 cm)
  • 200 g de graines de couscous
  • 1 pincée de sel
  • 400 g de pois chiches en conserve (265 g égouttés)
    270 g de pois chiches blancs secs, préparés maison (voir "Conseil(s)")
  • 12 pruneaux dénoyautés (optioneel)
  • 700 g de courges d'hiver mélangées (potiron, butternut, potimarron...)
  • 20 g de beurre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 45 g
Calorieën 2843 kJ / 676 kcal
Vetten 19 g
Koolhydraten 71 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...