Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon épluché
- 1 gousse d'ail épluchée
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à café bombée de ras el-hanout
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 6 brins de coriandre fraîche
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de pulpe de tomate en boîte
- 400 g d'eau
- 600 g de veau (épaule ou quasi, en cubes de 5 cm)
- 200 g de graines de couscous
- 1 pincée de sel
-
400
g de pois chiches en conserve (265 g égouttés)
of 270 g de pois chiches blancs secs préparés maison (voir "Conseil(s)") - 12 pruneaux dénoyautés (optioneel)
- 700 g de courges d'hiver mélangées (potiron, butternut, potimarron...)
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2843 kJ / 676 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1 Std. 35 Min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1 Std. 30 Min
Navarin d'agneau printanier
1 godz. 20 min
Veau aux pistaches et patates douces façon tajine
50 Min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Curry d'agneau aux aubergines
50 Min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 godz. 20 min
Curry d'agneau
1h