Apparaten en accessoires
Bollos dulces de espelta con fruta seca
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
12 porciones
Ingrediënten
-
200 g de granos de espelta
-
150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
-
270 g de leche
-
2 sobres de levadura seca instantánea40 g de levadura prensada fresca
-
40 g de miel
-
200 g de harina
-
20 g de aceite de oliva
-
1 ½ cucharadita de sal
-
50 g de pasas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
6 g
Calorieën
834 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buenos días
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa catsup
1u. 15min
Natilla de café
40min
Barquillos de fresa
Geen beoordelingen
Vasitos de yogur con frutas y cereales
Geen beoordelingen
Atole de Piña
25min
Leche de almendras
12u.
Bebida de amaranto
35min
Jericallas
5u.
Smoothie verde
5min
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
1u.
Leche frita de chocolate
2u. 30min
Helado de chocolate
8u. 30min