Apparaten en accessoires
Bollos dulces de espelta con fruta seca
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
12 porciones
Ingrediënten
-
200 g de granos de espelta
-
150 g de fruta deshidratada, p.ej. higos, chabacanos, ciruelas
-
270 g de leche
-
2 sobres de levadura seca instantánea40 g de levadura prensada fresca
-
40 g de miel
-
200 g de harina
-
20 g de aceite de oliva
-
1 ½ cucharadita de sal
-
50 g de pasas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
6 g
Calorieën
834 kJ /
199 kcal
Vetten
3 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
36 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buenos días
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Yogur líquido de chocolate
Geen beoordelingen
Yogur de piña colada
8u. 30min
Pastel de rompope
2u.
Barras de chocolate blanco
Geen beoordelingen
Tarta de queso mascarpone y fresas a la vainilla
2u. 20min
Annin tofu (gelatina de almendra)
7u.
Besos
40min
Mantequilla vegana
6u. 10min
Smoothie amanecer
10min
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
1u.
Postre de jícama
1u. 15min
Chileatole
55min